Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Orkestervägen bor fem brukare i åldrarna ca 19-30 år med funktionsnedsättning. Brukarna har ett problemskapande beteende och därför värdesätter vi personlig lämplighet högt inför tillsättning av denna tjänst. Har du erfarenhet av arbete i situationer som kan upplevas som fysiskt eller psykiskt utmanande är detta en stor merit. På Orkestervägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt

Pedagogisk samordnare

Arbetsuppgifter

Du kommer att handleda arbetsgruppen i det brukarnära arbetet samt följa upp och utvärdera pedagogiska arbetsmetoder. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt på beställning av enhetschefen. Genom observation kommer du att undersöka behovet och därefter komma med förslag på åtgärder.

I uppdraget ingår även att handleda stödpedagoger på enheten, medverka till att verksamheten håller god kvalitet genom att arbeta utifrån angivna måldokument.
Kvalitetssäkra social dokumentation och genomförandeplaner på enheterna.
Dokumentera/utföra administrativa arbetsuppgifter.Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med i första hand pedagogisk eller beteendevetenskaplig inriktning alternativt annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utbildning i alternativ kommunikation, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Referensnummer

VoO 200/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Palo Stärner
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 8987

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77

Orkesterv 59, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista