Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som Silviasyster blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.

Demensvården i Lund är under utveckling. 1/1 2019 börjar det nya förvaltningsövergripande demensteamet. Vi söker nu ytterligare en Diplomerad Silviasyster till vårt nya demensteam.

Silviasyster till förvaltningsövergripande demensteam Lunds Kommun

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett förvaltningsövergripande demensteam bestående av två demenssjuksköterskor och ytterligare tre Silviasystrar. Arbetsuppgifterna består av utbildning, handledning och rådgivning till medarbetare på enheter där det finns personer med demenssjukdom. Andra arbetsuppgifter är anhörigstöd samt samverkan med interna och externa aktörer. Vi arbetar även ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten för att förbättra och utveckla demensvården i Lunds Kommun.

Kvalifikationer

Vi söker en Diplomerad Silviasyster. Det är meriterande om du är certifierad utbildare inom BPSD-registret samt har arbetserfarenhet från LSS. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är en drivande person som är van att prioritera och strukturera ditt arbete. Du kan arbeta både självständigt och samarbeta i team. Du behöver vara bekväm med att föreläsa samt prata inför en större grupp. Du har ett gott bemötande och tycker om att handleda och utbilda. Du kan även utrycka dig väl i det svenska språket i tal och skrift, och ha datorvana inom Officepaketet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-15

Referensnummer

VoO 275/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Elin Nilsson
Title: Demenssjuksköterska
Telefon: 046-359 97 11

Namn: Inga-Lill Winqvist
Title: Diplomerad Silviasyster
Telefon: 046-359 49 21

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

SBÄ, SSK-org, dag-helg

Tillbaka till lista