Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar ca 45 medarbetare för att tillsammans och nära eleverna skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. På skolan månar vi alla om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. Vårt utvecklingsarbete fokuserar tillgängliga lärmiljöer och språkutvecklande arbetssätt. I varje klassrum finns smartboard, projektor och alla elever har egen I-pad/dator.

Specialpedagog till Genarps skola åk 4-9 vt 2020

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling. Som specialpedagog hos oss arbetar du nära och tillsammans med skolans två övriga specialpedagoger. Du arbetar mot ledning, pedagoger och elever och är en del av skolans EHT-team och är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och elevernas lärmiljö.

På skolan arbetar vi med Unikum och Gsuite och använder oss av Gleerups digitala läromedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialpedagogexamen och lärarexamen för grundskolans senare år i ett eller flera kärnämnen. Erfarenhet av att elever med NPF är ett krav.

Övriga kvalifikationer för tjänsten. Vi söker dig som:
- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig, kommunikativ och strukturerad
- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete
- har god förmåga att utreda och dokumentera.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Referensnummer

BSF 438/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 84

Namn: Pia Gustafsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 359 95 14

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista