Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i en fantastisk natur. För anställda på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. På skolan utgår vi från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever!

Fritidspedagog till Häckebergaskolan

Arbetsuppgifter

Om du brinner för att inspirera barn och ungdomar är detta en tjänst för dig!

Som fritidspedagog hos oss på Häckebergaskolan kommer du att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer att arbeta både i skolan och på fritidshemmet. Under skoldagen kan det bli aktuellt att arbeta som resurs med annan lärare som ansvarar för undervisningen. Flertalet av våra lärare arbetar också i fritidshemmet vilket ger utrymme för samarbete under hela dagen. Som fritidspedagog kommer du få möjlighet att aktivt bidra till både skolverksamhetens och elevernas utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och gärna med behörighet i ett eller flera ämnen. Har du erfarenhet som fritidspedagog sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Du som söker har förmågan att se elevers olika behov och möta dem efter sina förutsättningar. Du är förtrogen med grundskolans läroplan. Du är en god och tydlig ledare som skapar en trygg och stimulerande lärandemiljö för eleverna.

Du som söker vill ta aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är positiv och initiativrik.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-13

Referensnummer

BSF 357/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Jansson
Title: Rektor Häckebergaskolan
Telefon: 046 359 72 83

Namn: Josephine Lindholm
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 30 56

Facklig(a) företrädare

Namn: Gill Frostander
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046- 359 8960

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista