Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen där drygt 2900 medarbetare arbetar.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

I Lunds kommun ligger vi i framkant med att arbeta utifrån individens behov i centrum (IBIC). IBIC är en nationell modell med fokus på brukarens individuella behov som beskrivs genom systematisk dokumentation och följs upp regelbundet.

Vill du vara med och starta upp ett helt nyrenoverat och tillbyggt äldreboende?

Undersköterska till särskilt boende - Genarp

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Lars Kristoffers väg 7 i Genarp. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag. Vi planerar att flytta från Brunnsgatan 13 A i centrala Lund tillbaka till Genarp i oktober. Vi ser gärna att du kan påbörja din anställning på Brunnsgatan 13 A för att lära känna brukarna och delta i flyttprocessen.

Som undersköterska ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge stöd, service och omvårdnad till våra brukare. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, aktiviteter och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD och Senior Alert.

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbete inom särskilt boende är meriterande.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper.

• har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, då yrkets ansvarsområde kräver dokumentation.

• har en positiv grundsyn, ett gott bemötande, ser möjligheter och tycker om utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Referensnummer

VoO 35/2019
Förmåner Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Agneta Björklund
Title: Administrativ koordinator
Telefon: 046-359 82 65

Namn: Helén Mahler
Title: Samordnare
Telefon: 046-359 63 24

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Brunnsgatan 13 A

Tillbaka till lista