Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Arbetsledare Kontorsservice

Arbetsuppgifter

Arbetsledare för kontorsservice, du ska utveckla, leda och fördela arbetet för andra anställda inom kontorsservice tillsammans med enhetschef, genom att säkerställa den dagliga bemanningen. Vara behjälplig vid direktupphandling samt inköp på avrop från ramavtal. Ta fram rapporter och vara behjälplig gällande granskning av fakturor och vid budgetgenomgång. Vara på kundbesök och projektleda uppstart av nya kunder. Du ska även arbeta aktivt med att följa upp målarbete. Dessutom har du ansvar för att organisera, genomföra och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet i enlighet med arbetsmiljödelegation.

Kvalifikationer

Du måste ha en godkänd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Dessutom bör du ha någon form av arbetsmiljöutbildning samt erfarenhet att arbeta inom området.
Tidigare erfarenhet av arbetsledning är viktigt och även att du har erfarenhet av budgetarbete och upphandlingar inom kommunal verksamhet. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och har erfarenhet av serviceyrken. Dessutom vill vi att du har erfaren av verksamhetsutveckling.
Du ska ha erfarenhet och kunskap i Officepaketet.
Vad gäller dina personliga egenskaper så söker vi en driven, positiv, serviceinriktad person som gillar utveckling och är strukturerad samt noggrann.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-10-14

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-23

Referensnummer

SF 19-42
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Jenny Grip
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 44 28

Facklig(a) företrädare

Namn: Anna Nilsson, Vision
Telefon: 046-359 51 30

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista