Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Skoladministratör

Arbetsuppgifter

Som skoladministratör hos oss på Komvux Lund jobbar du huvudsakligen med elevadministration. Verksamheter som ingår i ditt arbetsområde är vård och omsorg, yrkeshögskolan och lärling samt en del mot externt upphandlad verksamhet. I ditt arbete ingår även att vara arkivredogörare för de verksamheterna. Utföra inom yrket vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter såsom statistik SCB, rapportera till CSN, arbete kring prövningar med mera.

Skoladministratören ingår i ett övergripande administrativt team för hela utbildningsområdet där vi sätter stort värde på att hjälpa varandra när det behövs och bidrar till att vi utvecklas som grupp.

Du är en nyckelperson för de som läser/undervisar på vård och omsorg, yrkeshögskolan, lärling och administratörer hos extern utbildningsanordnare. I ditt arbete kommer du att möta både personal, elever och samarbeta med både interna och externa kontakter.

Kvalifikationer

Minst gymnasiekompetens eller motsvarande. Mycket god datorvana och gedigen erfarenhet av elevregistrering i ProCapita Vux /Tieto Education. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt inom skolans verksamhet, meriterande om det är vuxenutbildning.
Som person är du serviceinriktad, strukturerat arbetssätt och gillar att samarbeta. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-18

Referensnummer

19-173
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Björn Elias
Title: Bitr.rektor o Tf. administrativ chef
Telefon: 046-359 50 00

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista