Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en timvikarie till både Vallkärra skola och på Håstad skola. Vallkärra skola är en F-6 skola med 120 elever och Håstad skola är en liten F-3 byskola med 53 elever. Håstad och Vallkärra skola är Lunds äldsta skolor, byggda i slutet av 1800-talet och inbjuder till en mysig bymiljö.

Vi arbetar tillsammans utifrån gemensam värdegrund i samarbete med föräldrarna grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. På båda skolorna värnar vi om elevens sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Timvikarie till Vallkärra skola och på Håstad skola

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbetar ni för att utforma en trygg, lärorik och lustfylld dag med elevens och barnens bästa i fokus. Som timvikarie inom skola/fritids och förskola i Vallkärra och Håstad får du möjlighet till arbete med stor rörlighet och variation på både kortare och längre uppdrag, där du bidrar till både skolans och din egen personliga utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår att vid ledighet och sjukfrånvaro täcka upp för ordinarie personal både i skolan årskurs F-6 samt på Fritids. I många fall lämnas besked om arbete med kort varsel. Du täcker upp allt från enstaka timmar till hela dagar eller en längre period. Som vikarie ska du ha ett aktivt ansvar för att tillsammans med dina kollegor arbeta med att ge våra elever en trygg miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är glad och har ett positivt förhållningssätt. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du som söker är student och läser till lärare i fritidshem, förskollärare eller lärare. Du tycker om att arbeta med barn och har goda pedagogiska kunskaper.

Någon form av pedagogisk utbildning är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Referensnummer

BSF 335/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Nina Nickling
Title: Chefsstöd/Skolsekreterare
Telefon: 046-359 72 63

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista