Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Installationsingenjör, inriktning luftbehandling

Arbetsuppgifter

Du blir en av fyra installationsingenjörer som ingår i specialistenheten på Lundafastigheter. Totalt består enheten av 10 specialister, alla med en egen inriktning inom bygg/fastighetsteknik. Din roll innebär att arbeta med VVS-relaterade frågor med inriktning luftbehandling, kopplade till våra fastigheter och verksamheter. Du..

• Medverkar som sakkunnig i nyproduktions- ombyggnads- och renoveringsprojekt för att säkerställa att fastigheterna uppfyller Lundafastigheters krav och standard

• Arbetar aktivt med förbättring och driver egna utvecklingsprojekt för att uppnå förvaltningens och enhetens mål

• Ansvarar för planering, beställning och uppföljning av OVK och bevakar efterlevnad av lagkrav inom ventilation

• Är en ambassadör för vår vision

• Bevakar omvärlden och ligger i framkant med den tekniska utvecklingen inom ditt specialistområde

• Är support till förvaltare och tekniker för felsökning och systemlösningar

• Arbetar nära övriga specialister och har ett dagligt samarbete med övriga avdelningar inom Lundafastigheter

• Ingår i avdelningen Teknik och Service och rapporterar till enhetschef

Lundafastigheter strävar efter att ligga i framkant inom teknisk kunskap och utveckling såväl som inom våra miljömål. Som installationsingenjör hos oss ingår du i navet som driver denna utveckling framåt och du förväntas påverka den riktning Lundafastigheter skall gå.

Kvalifikationer

Du har akademisk ingenjörsutbildning inom bygg/fastighet/VVS samt erfarenhet inom fastighetsbranschen, alternativt utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med OVK. Du är serviceinriktad, pedagogisk och tycker om att driva utveckling, förbättring och effektivisering. Du har stark egen drivkraft och är trygg i dig själv samt har ett tydligt sätt att kommunicera. Du trivs med att ha en nära samverkan med andra för att uppnå bästa möjliga resultat. Du är analytisk med god förmåga att se hur din kompetens bidrar till helheten. Att vara strukturerad och kunna göra kloka, effektiva prioriteringar är något du lärt dig och behärskar. Du kommunicerar utan problem på svenska i tal och skrift och har god förståelse för engelska.

Lundafastigheter är en modern organisation som arbetar med högt tempo och stora ambitioner för kommuninvånarnas bästa. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan.

B-körkort krävs

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

Referensnummer

SF 19-22
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Abrahamsson
Title: Enhetschef inom Teknik och Service
Telefon: 046-359 39 44

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista