Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

På Kulturskolan i Lund erbjuder vi ett mycket brett utbud av konstnärlig utbildning, förutom musik i alla dess former även dans, drama/teater, film/animation, bild, nycirkus, komposition och skrivande. Vi är idag cirka 70 medarbetare som arbetar vid Kulturskolan Lund.

Pianolärare 100%

Arbetsuppgifter

Kulturskolan Lund växer. Med start höstterminen 2019 har alla barn i Lund födda 2011 och 2012 möjlighet att få undervisning på ett instrument. Kommunen har även beslutat att satsningen ska utökas med fler platser från nästa år. Kulturskolan söker därför efter instrumentallärare som vill bli en del av denna utökning av verksamheten.
Vi söker lärare som kan undervisa på alla instrument i vårt utbud, men just nu framförallt i piano då det är många barn som önskar lära sig spela det.
För att trivas med uppdraget bör du gilla att undervisa yngre elever där spelglädje och nyfikenhetsskapande pedagogik är framträdande. Du skall kunna möta det enskilda barnets behov och intresse samt ha ett tydligt barnperspektiv i din undervisning.
Som musiklärare ansvarar du självständigt för schemaläggning, lektioner och lektionsplanering. Du ansvarar för de kontakter som krävs med elever och vårdnadshavare samt deltar på personalmöten. Du planerar självständigt, tillsammans med dina elever, din undervisning och den utåtriktade verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- Musikhögskola med pedagogisk inriktning mot piano eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Erfarenhet från tidigare arbete på kulturskola är önskvärt
- Grundläggande datorkunskaper är ett krav
- Det är meriterande om du har körkort för personbil och tillgång till bil.

Som person är du självgående och engagerad. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du är utåtriktad och har stor social kompetens. Du trivs med ordning och reda, planerar ditt arbete och arbetar målinriktat med att slutföra uppgiften, i bemötandet av andra är du vänlig men känner dig ändå bekväm med att agera rådgivande och uttrycka åsikter utifrån din kompetens.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så är du intresserad vänta inte med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-01
Sista datum: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Referensnummer

KF 190731
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Annika Kharraziha
Title: Enhetschef Kulturskolan
Telefon: 046-359 53 01

Facklig(a) företrädare

Namn: Jenny-Ann Ståhl
Title: Lärarförbundet
Telefon: 072-157 32 91
Namn: Annie Lönngren
Title: Lärarförbundet
Telefon: 0706-040169

Kulturskolan, Kultur- och fritidsförvaltningen

Tillbaka till lista