Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödpedagog

Arbetsuppgifter

Med brukaren i centrum är du med och verkar för goda levnadsvillkor, självbestämmande, integritet och delaktighet.
Som stödpedagog förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det individuella stöd de behöver.
Att stimulera till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med anhöriga och gode män/förvaltare är en viktig del i arbetet.
Som stödpedagog förväntas du att samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov och vara ett stöd i omvärldsbevakning kring evidensbaserad praktik.
I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i gruppbostad förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning samt att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-20

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

VoO 274/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Jenny Pedersen
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 87

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Trollebergsvägen 49, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista