Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Skoladministratör inriktning personal

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som skoladministratör med huvudsakliga arbetsuppgifter inom HR.
Du arbetar med att stödja ledning och personal i följande:
- vara chefsstöd i att upprätta anställningsavtal samt övriga chefsstödsuppgifter
- vara delaktig i introduktion av nyanställda
- schemaläggning
- besvara och handlägga frågor kring friskvård, lön, policys och andra anställningsfrågor
- mottagning av sjukanmälningar
- administrera sjukskrivningar
samt i övrigt arbeta med inom yrket förekommande administrativa arbetsuppgifter och andra kontorsgöromål. Receptionsservice kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med personaladministration. Du känner dig trygg med de löpande arbetsuppgifterna och har en god känsla för service samt är skicklig i att se förbättringar inom arbetsområdet och lösningar av uppkomna problem relaterade till arbetsuppgifterna.
Du behärskar Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med och har kunskap om HR systemet Visma Personec Suite eller motsvarande system. Det är också meriterande om du har personaladministrativ utbildning.
Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, där du som person är positiv, flexibel och har förmågan att arbeta noggrant och strukturerat i ett ibland högt tempo. Du behöver kunna göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Det krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från skola eller annan offentlig verksamhet är värdefull.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Referensnummer

18-212
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: K Engström
Title: Administrativ chef
Telefon: 046-359 61 09

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista