Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Undersköterska till hemvården i Veberöd - KVÄLL

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med trevliga kollegor och ge en god och säker omvårdnad där brukarna känner sig sedda, trygga och blir väl bemötta? Då är det hos oss i Lunds Kommun du ska arbeta!

Just nu söker vi en undersköterska till vårt hemvårdsområde i natursköna Veberöd.

Som undersköterska hos oss utgår du ifrån enhetens lokal och förflyttar dig med cykel eller bil till brukarna i ordinärt boende. Du utför beviljade omvårdnadsinsatser, delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ifrån sjuksköterska och rehabilitering under handledning av sjukgymnast och arbetsterapeut. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, måltidsstöd, social samvaro, medicinöverlämningar, såromläggningar och träningsinsatser. Insatserna skall stärka burkarens förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för brukaren att bo kvar hemma.

Du kommer att få arbeta med kontaktmannskap och dokumentera i Procapita.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete där du både får möjlighet att arbeta självständigt och i team med kollegor ifrån olika professioner.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorg och arbete inom hemvård.

Att ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad ser vi som en självklarhet på vår arbetsplats. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett stort engagemang, en positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänk, kreativitet och flexibilitet kommer att behövas.

Då dokumentation är en viktig del i arbetet känner du dig trygg med datorer och mobiltelefoner. Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrivt samt att du har körkort då all personal måste köra bil på kvällstid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Referensnummer

VoO 213/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Åsa Rundgren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3593616

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Hemvård Veberöd, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista