Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna, vuxenutbildningen, och internationella grundskolan ISLK.
Ansvaret omfattar också modersmålsverksamheten samt tillsynsansvar för enskilda förskolor och fristående skolbarnomsorg.
Utbildningsförvaltningen har 1160 anställda och på utbildningskansliet arbetar 36 personer.


Studentmedarbetare inom översättning

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom utbildningsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under vårterminen 2019.

Utbildningsförvaltningens huvudkanal för information till målgrupper som elever och vårdnadshavare är kommunens webbplats, lund.se. Informationen kan innehålla allt från myndighetstexter om gymnasieantagningen till skolornas egna webbplatser med information om utbildningsutbud. För att kunna erbjuda besökarna god service och ökad tillgänglighet behöver vi få webbtexterna översatta till engelska. Vi har även en stor målgrupp som är engelsktalande.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, exempelvis från tidigare arbetslivserfarenhet av översättning eller genom högskolestudier i engelsk grammatik, översättning och skriftlig språkfärdighet. Du är flexibel, ansvarsfull, pålitlig och kan arbeta självständigt och strukturerat.
Vi ser gärna att du har engelska som modersmål.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-02-01
Sista datum: 2019-05-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-02

Referensnummer

18-197
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Judit Pozna Meding
Title: Kommunikatör
Telefon: 046-359 73 39

Utbildningskansliet, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista