Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hedda Anderssongymnasiet är en helt ny kommunal gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för både dig och andra.
Planering av och arkitekttävling för husbygget är igång men skolan startar långt innan skolbyggnaden är klar. Skolan kommer att byggas på Svaneskolans tomt och därför kommer eleverna till hösten att vara placerade i Svanskolans befintliga lokaler.
Hedda Anderssongymnasiet kommer att vara en skola mitt i Lund med en stark koppling till samhälle och näringsliv. Den nya gymnasieskolan kommer att starta upp med två program inför hösten 2018, ekonomiprogram och teknikprogram.
www.lund.se/heddagymnasiet

Två pedagogiska processledare

Arbetsuppgifter

Verksamheten är organiserad i pedagogiska processteam kring ett antal klasser på ett program. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten. Som processledare kommer du att få stora möjligheter att påverka skolans utformning både när det gäller undervisning och lokaler. Du arbetar i nära samarbete med skolans skolledning och administration, men har inte personalansvar.

I nuläget rekryteras två processledare till två av våra tre program. Som processledare leder du processteamets gemensamma arbete på 20% av din tid samt undervisar 80%.

Som pedagogisk processledare förväntas du
- Leda processteamets pedagogiska samarbete kring aktuella utmaningar i omvärlden
- Utveckla konkret samverkan med externa aktörer som ska ligga till grund för ämnesintegrerad projektbaserad undervisning
- Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker en yrkesskicklig lärare och ledare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt.
Du är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktig. Du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.

Erfarenhet av projektledarskap och ämnesintergrerat arbete värdesätts. Vi ser det också som meriterande om du har varit med och byggt upp ny skolverksamhet tidigare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Ange vilket eller vilka program du främst är intresserad av att leda.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-06-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-05

Referensnummer

19-001
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Malin Dahlgren
Title: Rektor
Telefon: 046-359 61 31

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter
Title: hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-35 50 00

Hedda Anderssongymnasiet, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista