Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Hubertusgården är en F–6-skola belägen i ett lugnt och bilfritt område. Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lekytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

På Hubertusgården har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Vårt utvecklingsarbete har sin bas i BFL (bedömning för lärande). Inom ramen för BFL utvecklar vi undervisningen genom kollegialt lärande i samtalsgrupper. Utöver att utveckla formativa metoder betonas också arbetet med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar även med att öka användandet av digitala verktyg, de ska vara en naturlig del i elevernas utveckling och lärande.

Vi söker en grundskollärare med inriktning SO/Sv till vårt team.
Välkommen med din ansökan!

Grundskollärare åk 4-6, med inriktning SO/Sv

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Det praktiska arbetet sker med kollegerna i arbetslag 4-6 men även tillsammans med övrig personal på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i SO i kombination med andra ämnen och tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav.

Vi vill att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att digitala läromedel används som en naturlig del i din undervisning.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper.Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-17

Referensnummer

BSF 238/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Strand
Title: rektor
Telefon: 046-359 60 28

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet Fredrik Carlsson
Title: Fackliga representanter
Telefon: 046-359 60 64

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista