Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Svaleboskolan är en skola med elever från F-9 där 4-6 är en egen enhet med en rektor, 22 pedagoger, specialpedagog, speciallärare och ca 250 elever. Vi har ett nära samarbete med skolsköterska, kurator och skolpsykolog i Elevhälsoteamet. Personalen har sin tillhörighet i något av de tre arbetslagen där även resurspersonerna ingår, och tillsammans bildar de tre arbetslagen ett enhetslag där vi alla jobbar tillsammans för verksamhetens bästa. Vi söker en vikarie under höstterminen 2019 med möjlighet till förlängning.

Lärare åk 4-6 NO, Svaleboskolan

Arbetsuppgifter

Vi som arbetar här är engagerade och måna om eleverna. Här arbetar vi tillsammans för att få eleverna att lära, trivas och utvecklas. Vi bedriver ett kommungemensamt arbete inom BFL - Bedömning För Lärande.

Tjänsten innebär undervisning i NO samt övriga förekommande läraruppgifter i årskurs 5 och 6, med arbetslagstillhörighet i årskurs 5. Det finns ämneskollegor i matematik och NO/Tk och ett etablerat samarbete i ämneslagen. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor på en skola med ett aktivt pedagogiskt ledarskap. Vi lägger stort fokus på undervisningsutveckling för att inkludera alla elever, värdegrundsarbete, trygghet och arbetsro.

Hos oss blir du välkomnad av ett härligt gäng arbetskamrater, en målmedveten rektor och världens goaste elever!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot grundskolan 4-6 med behörighet i NO med teknikbehörighet, eller motsvarande ämneskunskaper.

Du får stöd av kollegorna i ämneslaget för att planera och bedöma. Du är engagerad i ditt arbete och är en tydlig ledare och förebild för elever. För dig är det självklart och viktigt att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har förmåga att reflektera över din undervisning, och ser handledning av specialpedagog som ett sätt att utvecklas. Sökande med ämneskunskaper som har erfarenhet av aktuell åldersgrupp kan eventuellt komma i fråga.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07
Sista datum: 2019-12-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-24

Referensnummer

BSF 243/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Corinne Bonder
Title: Rektor
Telefon: 046-359 75 81

Namn: Marie Möller
Title: samordnare
Telefon: 046-359 47 73

Facklig(a) företrädare

Namn: Anna Thunberg
Title: Lärarnas riksförbund
Telefon: nås via exp 046-359 75 80

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista