Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla elevhälsan på Idalaskolan och Svaleboskolan i Veberöd. Vi söker en sjuksköterska som är inriktad på åk 4-9 och en som är inriktad på F-3.

Skolsköterska

Arbetsuppgifter

I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas hälsoutveckling, arbeta hälsofrämjande och förebyggande, genomföra årskursbundna hälsoundersökningar, kontroller och Vaccinera enligt det nationella vaccinationsprogrammet. Du upprättar och ansvara för elevvårdsjournaler, har mottagning för elever och ger behandling vid olycksfall eller akut sjukdom.

Du ingår i skolans elevhälsoteam och har ett genuint intresse för skolans elever samt en vilja att stödja eleverna att nå målen i skolan. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och vill vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, pedagoger och övriga kollegor. Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan.

Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska. Erfarenhet av dokumentation i datajournal ex. PMO är meriterande. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt.

I ditt uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-25

Referensnummer

BSF 261/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Per-Ola Birgersson
Title: Rektor
Telefon: 046-357600

Namn: Helena Nowachek
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 75 77 - avseende rekryteringsprocessen

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga kontaktpersoner ring via växeln
Telefon: 046-359 5000

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista