Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

När 10 000 medarbetare arbetar i samma riktning kan vi åstadkomma så mycket mer.

Genom att Lyssna - Lära - Leda har förskolorna i Södra Sandby varje barns framtid I sin HAND för en likvärdig utbildning på vetenskaplig grund.

Björkbackens förskola är ligger i ett naturskönt område i Södra Sandby som vi använder oss av i den dagliga verksamheten.
Södra Sandby ligger strax öster om Lund och är den näst största tätorten i Lunds kommun.

Björkbackens förskola har omkring 30 barn och 5 medarbetare. Barnen är indelande i mindre undervisningsgrupper för att kunna följa varje barn förändrade kunnande.

Vi som arbetar på Björkbackens förskola är stolta över vår arbetsplats och jobbar ständigt för att få en spännande och inspirerande miljö runt omkring oss. Vi ställer tydliga mål för vår verksamhet, såväl långsiktiga som kortsiktiga, och utvärderar dessa kontinuerligt.

Förskolan arbetar med ett naturvetenskapligt förhållningssätt och arbetssätt utifrån förskolans certifiering för Grön Flagg.

Vi har en väl genomarbetad organisations och utvecklingsorganisation för möten och kollegialt lärande.
Förskolan är en övningsförskola i samarbete med MAU.
Förskolans mat tillagas av kockarna på Byskolan som är Fairtrade certifierade och serverar 100 procent ekologisk mat.

Enligt KRAV är Byskolan ett av de första skolköken som certifieras på högsta nivå.

FÖRSKOLLÄRARE 100 % tillsvidare

Arbetsuppgifter

Till Björkbackens förskola söker vi två förskollärare.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du måste vara positiv och ha en vilja att utveckla dig själv i ditt arbete. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har barnen i fokus och förstår värdet av nära relationer med barnen och deras vårdnadshavare som en grund till en framgångsrik förskola.

Förskolläraren har det pedagogiska ansvaret för undervisningen i förskolan. Du ansvarar för att varje barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt dokumenteras, följs upp och analyseras för att det ska vara möjligt att utvärdera hur förskolan tillgodoser barnens möjligheter att utvecklas och lära i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Du ansvarar för att varje barn tillsammans med sina föräldrar får en god introduktion i förskolan.

Pedagogisk dokumentation sker löpande i syfte att stödja barnen i deras utveckling. Att arbeta som förskollärare innebär unika – och betydelsefulla – möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

I Lunds kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Lunds kommuns arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.


Lunds kommuns arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Individuell lönesättning tillämpas.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Referensnummer

S 26/18
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Marie-Louise Enocksson
Title: Rektor tillika förskolechef
Telefon: 046-356589

Facklig(a) företrädare

Namn: Annika Lundgren
Title: Lärarförbudet
Telefon: 046 357372

Förskolan Björkbacken, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista