Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen.

Lärare i trä- och metallslöjd

Arbetsuppgifter

Beskrivning av arbetsuppgifterna för tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta med elever i åk 3 - 9. Tunaskolan har sex slöjdsalar, tre med inriktning textilslöjd och tre med inriktning trä- och metallslöjd. Alla lärare tillhör ett arbetslag, som tillsammans arbetar med bedömning för lärande. Skolan har god tillgång till digitala verktyg.
Vi söker dig, en kreativ lärare med hög ämneskompetens och som är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du behöver vara intresserad av att arbeta utifrån ett språkutvecklande arbetssätt, tycka om att samarbeta samt brinna för att utveckla våra elevers lärande utifrån de möjligheter och utamaningar som finns.
Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du, som sökande, måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning. Beställ det gärna på polisens hemsida så snart du skickat in din ansökan.

Kvalifikationer

Beskrivning av kvalifikationerna för tjänsten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-29

Referensnummer

28/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Gunilla Sjöstedt-Sjöberg
Title: Biträdande rektor

Facklig(a) företrädare

Namn: Janet Eriksson
Title: Lärarförbundet
Namn: Staffan Släger
Title: Lärarnas Riksförbund
Namn: Bardha Bajram
Title: Lärarnas Riksförbund

Tunaskolan, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista