Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Elevassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och forma en fantastisk utbildning för våra elever. Du arbetar med att stödja eleverna i deras inlärning, så väl i grupp som individuellt. Pedagogerna ansvarar för undervisningen och tillsammans arbetar ni för att hjälpa eleven i strävan mot sina kunskapsmål. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med andra assistenter och pedagoger

Kvalifikationer

Du är en utvecklingsbenägen person som aktivt arbetar tillsammans med eleverna mot deras mål. Du är en utvecklingsorienterad, mogen och lugn person med mycket tålamod. Du är bra på att samarbeta och sätter elevens utveckling i fokus. Erfarenhet är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-12
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Referensnummer

19-114
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor Tobias Malmgren
Telefon: 046-359 80 53 eller exp. 046-359 78 60

Namn: Biträdande rektor Anna Karlsson
Telefon: 046-359 92 52

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista