Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Tekniska förvaltningen har fyra olika avdelningar inom områdena gator och trafik, park och natur, mark och exploatering samt administration som ger stöd åt verksamheterna. Vi ser till att Lund har ett väl fungerande och hållbart transportsystem för alla trafikanter. I arbetet tar vi bland annat stor hänsyn till tillgänglighet, miljö och trafiksäkerhet.

Trafikhandläggare - mobility management

Arbetsuppgifter

Du är en av tio medarbetare på en enhet med fokus på mobility management och trafikplanering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att genomföra beteendepåverkande åtgärder mot företag och allmänhet. Till exempel rekrytera testresenärer till kollektivtrafiken, personer som vill prova på el-cykel och lånecyklar. Stödja företag, verksamheter och skolor i sitt arbete med trafiksäkra, hållbara transporter och gröna resplaner. Planera och genomföra olika former av event med fokus på hållbart resande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativrik, engagerad och brinner för nytänkande och innovation inom MM och hållbart resande. Det är nödvändigt att du självständigt kan driva och avsluta arbetsuppgifter, samarbeta med andra människor och att du är en relationsbyggare.
Till tjänsten söker vi dej som är miljövetare, samhällsvetare, beteendevetare, kulturgeograf eller har annan likvärdig utbildning. Det är önskvärt att du har erfarenhet av Mobility Management, trafikfrågor från offentig verksamhet eller konsultföretag eller kommunikation men det är inget krav.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Sista datum: 2020-06-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-20

Referensnummer

TF 19-11
För det här uppdraget avser vi att tillsätta 1-2 personer beroende av kommande politiska beslut. Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Karlsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 52 40

Facklig(a) företrädare

Namn: Anders Söderberg
Title: Vision
Namn: Fackliga företrädare når du genom kommunens växel 046-359 50 00

Gatu- och trafikavdelningen, Tekniska förvaltningen

Tillbaka till lista