Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

På Arbets- och försörjningsenheten arbetar vi med finna vägar till självförsörjning för den enskilde. Vi utreder och handlägger försörjningsstöd samt erbjuder budget- och skuldrådgivning. Enheten är indelad i team som arbetar mot olika målgrupper och har ett aktivt utvecklingsarbete. Teamen är ganska självgående och mycket idérika. Låter det som att du skulle passa in?Socialsekreterare

Arbetsuppgifter

Vi söker socialsekreterare till ett av våra team som handlägger löpande ansökningar om försörjningsstöd. Utifrån ett MI-inspirerat förhållningssätt medverkar du till självförsörjning för den enskilde. Uppdraget innebär samverkan med andra berörda instanser, såväl internt som externt. Vi erbjuder handledning och vidareutveckling genom relevanta utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen, lugn, självinsikt och humor. Erfarenhet av arbete med försörjningsstöd, eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är ett krav. Vi tror dessutom att du har initiativförmåga, samarbetsförmåga, datorvana samt intresse för utvecklingsarbete och försörjningsfrågor. Hör av dig!

Tidsbegränsad anställning t o m 200831. Tillträde under september.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-22

Referensnummer

SOC 19-40
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Madeleine Dymling
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 54 17

Namn: Sven Svantesson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 53 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Title: exp
Telefon: 046-359 59 56

Arbets och försörjningsenheten, Socialförvaltningen

Tillbaka till lista