Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som stödassistent på serviceboendet på Vipeholmsvägen 22 väg arbetar du aktivt med brukarna. Brukarens meningsfullhet är vårt uppdrag. Det innebär att verksamheten har olika inriktningar och olika behov av personalens kompetenser för att kunna möta målgruppen efter dennes behov.

Stödssistent

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med föräldrar och gode män/förvaltare.

Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Du och ditt arbetslag ansvarar för att ge god och trygg omsorg/stöd samt att planera och genomföra aktiviteter, såväl inomhus som utomhus. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp. Dokumentation och administrativa uppgifter är något som ingår i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning för målgruppen . Omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning, barn och fritidssprogrammet, fritidsledar-, socialpedagog eller annan lämplig utbildning. Du skall vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser. Vara öppen för nya idéer, initiativrik, flexibel, förmåga att arbeta långsiktigt och ha mycket god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-10-25
Sista datum: 2020-04-25

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-24

Referensnummer

VoO 251/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Amanda Virtanen
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3597269

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Vipeholmsvägen 22, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista