Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

I norra Lund ligger Gunnesboskolan F-6 som är en tvåparallellig F-6 skola med ca. 360 elever och 50 anställda. Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt. På vår skola får du möjlighet att arbeta i ett årskursarbetslag och samtidigt vara en del av F-6 enheten som omfattas av förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Ma/NO-lärare, Gunnesboskolan F-6

Arbetsuppgifter

Du ska självständigt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen enligt skolans läroplan och de lokala styrdokumenten.

Vi har under hösten påbörjat arbetet med att NPF-säkra skolan så har du erfarenhet kring detta är det också meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa i Ma/NO, gärna i kombination med ett annat ämne på mellanstadiet. Vi tror att du har några års erfarenhet av läraryrke. Legitimation för undervisning i skolan och/eller något års erfarenhet är meriterande.

Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten.

Du har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få dem att växa.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-06

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

BSF 403/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Lars Lundgren
Title: rektor F-6
Telefon: 046 - 359 79 66

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista