Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nu söker vi en bildlärare, med behörighet att undervisa i åk 7-9, till Svaleboskolan i Veberöd. Veberöd ligger ungefär två mil från Lund och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Lärare i bild

Arbetsuppgifter

Som lärare planerar och genomför du undervisning som syftar till att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du dokumenterar och följer upp utvecklingen och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare. Du kan tillämpa olika undervisningsstrategier och anpassar undervisningen utefter eleverna. Du håller dig uppdaterad om aktuell forsknings- och utvecklingsarbete inom bildämnet. Mentorskap ingår i tjänsten.

Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor på en skola med ett aktivt pedagogiskt ledarskap och levande pedagogiska diskussioner.

Anställningens omfattning går att reglera efter önskemål, mellan 50-60 %.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad bildlärare, behörig att undervisa i åk 7-9.

Vi söker en lärare som är samarbetsinriktad, engagerad i sitt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra sin undervisning. Du ser det som en självklarhet med ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever.

Du har en förmåga att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, både självständigt och tillsammans med andra.

Vi ser att du kan leda och motivera andra på ett pedagogiskt sätt för att nå uppsatta mål och främja utvecklingen hos den enskilde individen. Interaktion och kommunikation faller sig naturligt för dig och du har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv med bibehållen professionalitet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Referensnummer

BSF 227/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Per-Ola Birgersson
Title: Rektor
Telefon: 046-357600

Facklig(a) företrädare

Namn: Anna Thunberg
Title: Lärarnas riksförbund
Telefon: nås via exp 046-359 75 80

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista