Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du vara med om att utveckla morgondagens skola? Då är det här en tjänst för dig!

Hagalundskolan ligger i Dalby, naturskönt beläget nära Dalby Söderskog, ca 1 mil öster om Lund. Skolan är en enparallellig grundskola F-6 med 200 elever samt integrerad särskoleverksamhet.

Vår nya fina skola invigdes vårterminen 2015, de moderna och ljusa lokalerna tillhandahåller en verksamhetsanpassad lärmiljö under såväl skoltid som fritidshemstid. Skolan har erhållit utmärkelserna Skolbibliotek i världsklass samt Skola för hållbar utveckling.

Hagalundskolan söker speciallärare/specialpedagog med specialkompetens inom NPF och socialt samspel

Arbetsuppgifter

Du blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö där vi arbetar utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Vi arbetar tematiskt och ämnesövergripande enligt Bifrostinspirerad pedagogik. Vi vill stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende samt vilja att prova egna idéer och lösa problem. Målet är att utveckla våra elever till visionära personligheter, människor som har kunskap, reflekterar och vågar engagera sig på ett dynamiskt och kreativt sätt. Vi strävar efter att vara en levande social gemenskap som ger trygghet och lust att lära.

Större delen av ditt arbete kommer att vara direkt knutet till eleverna, som stöd för dem i så väl kunskapsutveckling som socialt samspel. Du kommer att arbeta handledande med arbetslagen och tillsammans kommer ni att arbeta nära eleverna. Du medverkar till att våra barn/elever i behov av särskilt stöd får möjlighet till inkluderande individanpassning som leder till optimalt lärande, delaktighet och utveckling.

Du ingår i skolans Elevhälsoteam tillsammans med skolans tre befintliga specialpedagoger/speciallärare, skolsköterska, skolpsykolog, kurator och rektor. Du leder tillsammans med elevhälsoteamet arbetet gällande kartläggningar, utredningar och åtgärdsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker en speciallärare/specialpedagog med inriktning NPF och socialt samspel till vår grundskola.

Vi söker dig som kan ge ett varmt, professionellt och engagerat bemötande samt handleda elever i så väl deras kunskapsutveckling som socialt samspel.

Du behöver kunna ta initiativ och vara kreativ för att driva arbetet framåt. Du har förmågan att sprida och skapa arbetsglädje och motivation för elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att vara en viktig del av skolans elevhälsoteam. Du får arbeta i en verksamhet som månar om elever och arbetar aktivt för ett inkluderande arbetssätt.

För att trivas i rollen behöver du kunna samverka vid behov med andra instanser kopplade till elevhälsoteamet. Kunna bidra med att skapa goda lärmiljöer både i och utanför klassrummet. Din kompetens och känsla när det gäller helhetssyn på barns utveckling och lärmiljöns betydelse för barnets lärande är avgörande för elevernas och pedagogernas utveckling.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Referensnummer

BSF 363/2019
Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Tina Viktor Kiuru
Title: Rektor
Telefon: 046-359 7935

Namn: Lisa Malmberg
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 7778

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista