Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Katedralskolan grundlades 1085 och är Skandinaviens äldsta skola. Vi finns mitt i centrum av det dynamiska Lund och erbjuder sex olika universitetsförberedande utbildningar: Spetsutbildningarna Historieprogrammet respektive Lingua; det internationella programmet IB Diploma Programme samt Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiverande miljö för alla elever, där de kan utvecklas till sin fulla potential och få den utmaning samt den hjälp och det stöd de behöver.
Vår personal arbetar gemensamt med att alla elever, förutom goda ämneskunskaper skall utveckla en rad olika kompetenser under sin tid på skolan. Katedralskolans vision har konkretiserats i sju elevkompetenser ansvarstagande, kommunikativ, kunnig, djärv, tänkande, balanserad och vidsynt.
Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan


Koordinator på IB Diploma Programme

Arbetsuppgifter

Inför hösten 2019 behöver vi rekrytera en ny koordinator på IB Diploma Programme på Katedralskolan.

Tjänsten innebär att man ska jobba med administrativa och informativa uppgifter som ingår i en koordinatorstjänst på IB Diploma Programme. Man måste vara väl förtrogen med de styrdokument som finns kopplade till programmet och man måste ha mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
Som koordinator på Katedralskolan jobbar man i nära samarbete med biträdande rektor, lärare och elevhälsoteam på IB. Vi söker en person som, förutom erfarenhet av och goda kunskaper om IB Diploma Programme, också är en lagspelare och en ledare. Du är ordningsam och ansvarsfull och du har god social förmåga.

Tjänsten kommer att innehålla en viss del undervisning.

Kvalifikationer

Erfarenhet av IB Diploma Programme är ett krav och vi ser gärna också att du har tidigare erfarenhet som IB-koordinator.

Vi vill att du är väl förtrogen med de styrdokument som finns kopplade till IB Diploma Programme och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt.
Vi ser gärna att du har erfarenheter av vår lärplattform ManageBac och att du är intresserad av skolutveckling. Du är samarbetsinriktad och du kan leda, motivera och skapa engagemang bland såväl lärare som elever.

Ber dig skriva din ansökan på engelska.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-07

Referensnummer

19-003
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor Gunilla Gunnarsson
Title: En, Spa o Ty
Telefon: 046-359 76 09

Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista