Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Gymnasiesekreterare

Arbetsuppgifter

Som gymnasiesekreterare jobbar du huvudsakligen med att administrera grundläggande och gymnasiala kurser för egenregin samt Lärvux, hos oss på Komvux Lund. Du kommer även att vara vår systemadministratör för verksamhetssystemet ProCapita, snart övergång till Tieto Education. I ditt arbete ingår även beställningar, fakturahantering, viss statistikhantering, arkivredogörare samt vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Gymnasiesekreteraren ingår i ett övergripande administrativt team för hela utbildningsområdet där vi sätter stort värde på att hjälpa varandra när det behövs och bidrar till att vi utvecklas som grupp.

Du är en nyckelperson för de som läser/undervisar grundläggande och gymnasiala kurser samt Lärvux. I ditt arbete kommer du att möta både personal, elever och samarbeta med både interna och externa kontakter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom administration eller annat område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt inom skolans verksamhet, meriterande om det är vuxenutbildning.

Det är en självklarhet för dig att arbeta med datorn som arbetsredskap och du har lätt för att hantera olika system. Har du erfarenhet av Lunds kommuns digitala system Tieto Education/Procapita, Raindance, G-suite och Skola 24 så är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, strukturerat arbetssätt och gillar att samarbeta. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-13

Referensnummer

19-171
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Björn Elias
Title: Bitr.rektor o Tf. administrativ chef
Telefon: 046-359 50 00

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista