Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en lärare till Nyvångskolan 4-6 i åk 5. Välkommen med din ansökan!

Grundskollärare till Nyvångskolan 4-6

Arbetsuppgifter

Elevantalet på Nyvångskolan 4-6 ökar inför höstterminen 2019 och vi förstärker därför vårt arbetslag med ytterligare en lärartjänst. Inriktningarna på dessa tjänster kommer att vara 1. SO/ENG/Matematik. I tjänsten ingår även mentorskap i varsin klass. Uppdraget som lärare innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och ansvarar för att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans tidiga år och behörighet i ovan nämnda ämnen. Du har tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Det är meriterande om du även tidigare har arbetat som klassmentor. Vi ser gärna att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att lärplattor används som en naturlig del i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-08

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Referensnummer

BSF 276/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Johansson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 7910

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista