Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Klostergårdsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger naturskönt med närhet till både stad och stora grönområden. På Klostergårdsskolan arbetar vi aktivt för alla elevers rätt till trygghet och studiero, samt alla människors lika värde. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Personalens hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla medarbetare, samt för en levande diskussion om arbetsmiljön i olika forum på skolan.

Bildlärare till Klostergårdsskolan

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en lärare i bild till årskurs 4-6.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera samt betygsättning. På skolan arbetar vi med Unikum, Gsuite och använder NE:s digitala läromedel.

Du är lyhörd för elevernas intressen och tar tillvara på det i undervisningen. Du arbetar medvetet med att skapa en trygg grupp där goda relationer är grunden. Du ser att olikheter berikar och tar tillvara på det i arbetet med barnen.

Tjänsten är på mellan 50-100 %. 50 % på Klostergårdsskolan med ev utökning i skolområdet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 4-6 i bild. Behörighet i fler ämnen ser vi som meriterande.

Du har en positiv människosyn och vet att varje elev har starka sidor, något du också tar fasta på i kontakten med eleverna och deras vårdnadshavare. Du ser olikheter som en tillgång och arbetar aktivt med att skapa fungerade lärmiljöer. Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av värdegrundsarbete, lågaffektivt bemötande och elever i behov av särskilt stöd.

Som person är du flexibel och initiativrik. Du är också kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har god social kompetens. Du är också en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-10-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-24

Referensnummer

BSF 387/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marita Christoffersson
Title: Rektor
Telefon: 0708283397

Facklig(a) företrädare

Namn: Pia Nordgren
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-3595787
Namn: Agnetha Lindfors
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-3597190

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista