Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Grundskolelärare Slöjd Prästängsskolan 100%

Arbetsuppgifter

I det natursköna norra Lund ligger Prästängsskolan dit vi nu söker en Slöjdlärare gärna med behörighet att undervisa i årskurs 3-9. Har du även behörighet att undervisa i teknik är det en fördel. Tjänsten är på 100% och är ett vikariat under höstterminen. Skolan har helt nya slöjdsalar utrustade för 16 elever.

Prästängsskolan är en skola som från och med i höst har elever från åk 4 till åk 8. Skolan ligger i Stångby cirka 5 km från Lunds centrum dit man kan ta sig även med tåg eller buss. På skolan finns även ett fritidshem för elever i årskurs 4-6.

Vi stödjer varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare gärna med erfarenhet av undervisning i träslöjd. Vi ser gärna att du kan arbeta med alla material och tekniker. Du kommer att planera, genomföra och följa upp arbetet utifrån riktlinjerna i läroplanen. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. I tjänsten ingår även undervisning i teknik i åk 7-8.

Kvalifikationer
Önskvärt är att du har lärarexamen och är behörig i slöjd och teknik för årskurserna 3-9. Meriterande är erfarenhet av undervisning i slöjd. Vi ser gärna att du kan arbete med digitala läromedel, då vi dagligen använder datorer och läsplattor i undervisningen. Vi uppskattar alltid ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07
Sista datum: 2019-12-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-06

Referensnummer

BSF 319/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Margareta Waidringer
Title: Bitr Rektor
Telefon: 046-359 72 70

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista