Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vikingaskolan är en F-9 skola på Linero i den sydöstra delen av Lund.

Vikingaskolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av världen möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Från tidig skolålder skapar vi tillsammans med eleverna en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.

Vikingaskolan söker musiklärare

Arbetsuppgifter

Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever från år 4-9 på Vikingaskolan i musik. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är flexibel, självständig och strävar efter att tillsammans med övriga kollegor ge eleverna en trygg skolmiljö. Du kommer att vara mentor för en elevgrupp samt ingå i ett arbetslag. Vi erbjuder en trevlig och positiv arbetsplats där vi tillsammans hjälps åt att ge eleverna goda förutsättningar inför framtiden.

Du ansvarar med stöd av kollegor för program och genomförande vid gemensamma samlingar som lucia, skolavslutningar m.m. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet att utveckla musikundervisningen på Vikingaskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i musik. Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är väl insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har en god digital kompetens och att du arbetar ämnesövergripande.

Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Sökande med erfarenhet från musikbranscher kan också bli aktuella för visstidsanställning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-30

Referensnummer

334/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Fast lön. Ange löneanspråk i ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättningen att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Lunds kommun.

Kontaktperson(er)

Namn: Carl Forsblad
Title: Vikingaskolan
Telefon: 046-3597834

Facklig(a) företrädare

Namn: Niklas Skog
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-355000
Namn: Mikael Sjölander
Title: Lärarförbundet
Telefon: Växel: 046-35 50 00

Vikingaskolan F-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista