Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterskor till Hemvården för äldre

Arbetsuppgifter

Flera hemvårdsområden söker dig som vill arbeta som undersköterska inom hemvården. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som undersköterska ansvarar du för att planera och genomföra omsorgsarbete i våra brukares egna hem. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet ifrån tidigare arbete inom hemvård är meriterande.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Cykelvana krävs.

Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

VoO 275/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Yvonne Bliander
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 55 60

Namn: Emma Wrangel
Title: Koordinator
Telefon: 046-359 4808

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista