Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska med samordnaruppdrag till hemvården, natt

Arbetsuppgifter

Vi söker en positiv och engagerad undersköterska till samordnaruppdrag för Nattpatrullen.

Samordnarna arbetar dagtid med planering, schemaläggning och dokumentation i flera olika datorsystem. Detta kräver mycket god datavana samt erfarenhet av att planera hemvårdsarbete i Laps Care eller något liknande planeringssystem.

Samordnarna arbetar i Nattpatrullen några gånger per månad i verksamhetsutvecklande syfte.

Grund anställningen är en tillsvidareanställning som undersköterska, vilken kompletteras med samordnaruppdraget som en allmän visstidsanställning om 1 år i taget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har arbetat några år inom hemvården och har tidigare erfarenhet av arbete som samordnare samt god vana av att leda och fördela arbete.

Arbetet kräver att du är en positiv förebild i alla lägen som kan skapa delaktighet, motivation och trivsel i personalgruppen.
Som person är du lyhörd, prestigelös, självständig och samarbetsvillig. Vidare är du flexibel, strukturerad och lösningsfokuserad med hög drivkraft och kan på ett medskapande sätt styra och följa upp arbetet efter uppsatta mål.

Körkort är ett absolut krav!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske efter den 18/8 av ordinarie enhetschef . Frågor kan innan dess besvaras av enhetschef Annika Sivenius.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Referensnummer

Voo 209/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Annika Sivenius
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 5756

Namn: Lisa Nordgren Jonasson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3594911

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Nattpatrullen, USK

Tillbaka till lista