Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Mitt i Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Spyken. Skolan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Spyken har drygt 1100 elever fördelade på fyra program: Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans vision "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!" präglar arbetet på skolan.

Vi är stolta över att både personal och elever på Spyken känner sig delaktiga i vår verksamhet och söker dig som vill bli en del av "Spykenandan"!

Läs mer om Gymnasieskolan Spyken på www.lund.se/spyken

Vi kan komma att intervjua kandidater kontinuerligt under ansökningstiden.

Medielärare

Arbetsuppgifter

Undervisa i medieämnen.

Vi som arbetar på Estetiska programmet, inr. estetik och media och på Samhällsprogrammet, inr. media arbetar i nära samarbete i och mellan de olika kurserna. Vi har elevernas kunskapsutveckling i centrum och vi delar ofta kurser och arbetar med tydliga gemensamma mål i vår verksamhet. Vi är inne i en mycket stimulerande fas då vi växer och anpassar oss inför det ökade söktrycket. Vi söker dig som vill samarbeta och som vill arbeta med öppen dörr. Vi utbildar eleverna till medieproducenter som kan kvalitet och deadlines samtidigt som vi förbereder dem för högre studier.

Kvalifikationer

Gymnasielärare med legitimation/behörighet att undervisa i medieämnen.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-06-16

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

Referensnummer

19-159
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Set Rooke
Title: Bitr.rektor
Telefon: 046-359 78 04

Facklig(a) företrädare

Namn: Erik Hansén
Title: LR
Telefon: 046-359 78 80
Namn: Lärarförbundet
Title: Expedition
Telefon: 046-359 57 37

Gymnasieskolan Spyken, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista