Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Centrum-Väster är centralt beläget i Lunds kommun och består av 4 skolor och 8 förskolor med totalt ca 1100 barn och elever.
Vårfruskolan är en F-6 skola med fritidshem som ligger centralt Lund. Det som karaktäriserar Vårfruskolan är att vi har höga förväntningar på våra elever och medarbetare, vi värnar om arbetsro och trygghet och vi vill ge våra elever bästa tänkbara grund att stå på inför framtiden. Vi erbjuder fritidshem för alla våra elever
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barnens fantasi och tro på sin egen förmåga och vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barnens fantasi och tro på sin egen förmåga och vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.
Här kan du läsa mer om Vårfruskolan:
https://lund.se/utbildning--forskola/grundskola/grundskolornas-sidor/varfruskolan/Fritidspedago/Lärare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är positiv, tydlig, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det praktiska arbetet sker i arbetslag tillsammans med lärare och fritidspedagog, men även tillsammans med övriga pedagoger, vaktmästare, bespisningspersonal och eventuella elevassistenter på skolan. Du kommer att arbeta både under skoldagen och på fritidshemmet och du kommer tillsammans med kollegor vara ansvarig för att planera och förtydliga verksamheten, vilken du själv skall vara väl bekant med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Som särskild merit räknas intresse för utepedagogik, drama och musik. Stort plus om du har erfarenhet/intresse kring barn med behov, intresse för det praktiskt/estetiska och om du har IKT-kunskaper att använda i ditt arbete med barnen. För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever.
Du är en person med personlig mognad som har god samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete både i fritidshem och lärande för skolan som helhet. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper. Du skapar goda relationer till alla elever och hittar varje elevs inre drivkraft. Du är en tydlig vuxen och en god förebild för alla våra elever. Du ser hela eleven och arbetar med elevens personliga utveckling och lärande i samspel med kunskapsutvecklingen. Vi söker dig som har lätt att samarbeta med skolans samtliga personalkategorier och elever.
Då är du den personen vi söker!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-02-25

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-09

Referensnummer

319/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Klas Tambour
Title: Rektor
Telefon: 046 - 359 71 56

Namn: Daniel Roth
Title: bf rektor
Telefon: 046-359 60 29

Vårfruskolan F-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista