Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

I det natursköna norra Lund ligger Prästängsskolan dit vi nu söker en 100% grundskollärare, med behörighet att undervisa i årskurs 4-6, Sv och SO. Prästängsskolan är en skola som från och med i höst har elever från åk 4 till åk 8. Skolan ligger i Stångby cirka 5 km från Lunds centrum. På skolan finns även ett fritidshem för elever i åk 4-6.

Lärare Sv och So, åk 4-6 , Prästängsskolan

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att som ämneslärare i en åk 5 bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan, utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Mentorskap ingår i tjänsten i en åk 5.

Vi stödjer varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i åk 4-6 Sv och SO.

Vi vill att du ska vara flexibel, positiv och driven att utveckla en relativt ny verksamhet. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten och är väl insatt i våra styrdokument.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-06-19

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

Referensnummer

BSF 439/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Margareta Madejska Waidringe
Title: Tf bitr. Rektor
Telefon: 046-359 72 70

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista