Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Flygelskolan som tillhör rektorsområde Östra Torn/Linero är en väl fungerande F-5-skola i Lund med c:a 150 elever. På Flygelskolan arbetar vi både i åldersintegrerade och åldershomogena grupper och ett tematiskt arbetssätt bidrar till att skapa helheter för barn och personal. Skolan är indelad i två arbetslag."


Fritidspedagog

Arbetsuppgifter

Tjänsten har främst fokus på fritidshemsverksamheten som till största del är förlagd under eftermiddag, med eleven i centrum, fritidshemsverksamhet 6-13 år.
Under läsåret 18/19 är tjänsten förlagd i en åk 1 där du är en del av arbetslaget även under skoldagen tillsammans med Grundskolelärare.
Ingå i Flygelskolans arbetslag och vara delaktig i skolans utveckling.

Kvalifikationer

Ta egna initiativ, ta ansvar, vara drivande i skolutvecklingsfrågor som rör fritidshemsverksamheten och vara lätt att samarbeta med.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-09

Referensnummer

318/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marie Jönsson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 74 99

Flygelskolan F-5, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista