Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Myndighetsfunktionen inom vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun är en samlad enhet som handlägger, utreder och beslutar om insatser enligt Socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Planeringsteamet inom Myndighetsfunktionen består av sjuksköterskor och biståndshandläggare som ansvarar för att planera stöd för den enskilde inför utskrivning från sjukvården. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.

Sjuksköterskor till vårt planeringsteam

Arbetsuppgifter

Är du sjuksköterska? Vill du bli en del av vårt planeringsteam inom Myndighetsfunktionen? Då är denna tjänst något för dig!

Som sjuksköterska inom vårt planeringsteam arbetar du med att skapa förutsättningar för att den enskilde ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt efter sin sjukhusvistelse. Tillsammans med dina kollegor planerar du för utskrivning från sjukhuset vilket omfattar personliga möten på sjukhuset, digitalplaneringar och telefonplaneringar.

Samarbete med olika yrkeskategorier och samordning utgör en stor del av ditt arbete och du samverkar dagligen med interna och externa parter. Du medverkar även i metodutveckling, utveckling av rutiner och samverkan med andra myndigheter och organisationer. Att arbeta för hög kvalité med nöjda brukare och ett gott arbetsklimat är en viktig del av uppdraget och något som vi tror motiverar dig.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Som ny hos oss får du en mentor som stöd i ditt nya arbete. Du har även tillgång till olika förmåner vilka du kan läsa mer om på www.lund.se/formaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Om du har en specialistutbildning inom vård av äldre och/eller som distriktssköterska är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från vårdpanering och planering vid samverkan för utskrivning samt erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och skapa goda relationer. Du tar dig an uppgifter på ett initiativrikt och självgående sätt samt är lösningsfokuserad. Du har även en förmåga att vara flexibel vilket innebär att du enkelt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter i arbetet.

Vi förväntar oss att du har god organisationsförmåga samt kunskaper i administration och dokumentation. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt, empatisk förmåga samt är lyhörd i kontakten med sökande. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift.

Vi använder oss av dokumentationssystemen ProCapita, LifeCare och Mina Planer och ser gärna att du har erfarenhet av dessa system.

För tjänsten krävs körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!


Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-20

Referensnummer

VoO 47/2019
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Madeleine Flyghagen Lloyd
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 83 26

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

MYNDIGHETSFUNKTIONEN, VOO

Tillbaka till lista