Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Byskolan F-6 är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Skolan har ungefär 330 elever varav cirka 200 av dessa är inskrivna i fritidshemsverksamheten.
Byskolan är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet.

Vår skola har med glädje erhållit utmärkelserna ”Grön Flagg” och ”Skola för hållbar utveckling”. Vi är också mycket stolta över vårt Matematik dit eleverna kan gå för att uppleva matematikens många aspekter på ett laborativt sätt. Skolmåltiderna tillagas i skolans eget KRAV-certifierade kök, där råvarorna till 100 % är ekologiska och närproducerade.

Besök gärna https://sites.google.com/a/skola.lund.se/byskolan/ eller www.lund.se/byskolan. Vi finns även på Facebook.


Grundskollärare åk F-3, Byskolan

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på lågstadiet i en åk 3 klass. Du, tillsammans med ditt arbetslag, arbetar gemensamt för elevernas lärande och kunskapsutveckling genom att planera och bedriva det pedagogiska arbetet i enlighet med gällande läroplan.

Byskolan har ett innovativt förhållningssätt till skolutveckling som bland annat innebär att medarbetarna tar del av skolutvecklingsfrågor och driver olika projekt. Eleverna är mycket delaktiga i utvecklingen av vår stora skolgård - allt med ett hållbart utvecklingsperspektiv. En viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och att vara drivande i utvecklingen mot Byskolans gemensamma mål.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med lärarlegitimation för undervisning på lågstadiet. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll och har goda ledaregenskaper. Du bör vara intresserad av att arbeta tematiskt samt kunna skapa ett reellt elevinflytande. Vi vill också att du är intresserad av miljöfrågor och utomhuspedagogik eftersom Byskolan arbetar mycket med detta.

Vi önskar att du:
- har förmågan att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten
- samverkar med föräldrar för att barnens hela dag skall bli så bra som möjligt
- är utåtriktad, ansvarstagande och kan samarbeta med övrig personal
- är intresserad av att utveckla dig själv samt vågar tänka i nya banor
- har ett förhållningssätt som sätter barnen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv
- har goda IT-kunskaper
- har en tydlig ledarförmåga och lätt för att hålla en god struktur i arbetet med eleverna
- är kreativ och lösningsfokuserad
- arbetar inkluderande med elever i behov av särskilt stöd
- har erfarenhet och kunskap om dokumentation och bedömning

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Referensnummer

BSF 367/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Berndtros
Title: Rektor Byskolan F-6
Telefon: 046-359 76

Facklig(a) företrädare

Namn: Magnus Karlsson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 77 40

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista