Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Vi behöver Dig som Stödassistent gentemot målgruppen enligt LSS. Serviceboendet Södra Vägen 7 R, stödjer med ett pedagogiskt förhållningssätt 12 brukare i deras vardag och fritid.

Som Stödassistent på serviceboendet arbetar du aktivt med att ge de boende individuellt stöd genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med gode män/förvaltare och närstående.

Tillsammans med kollegor kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Arbeta med olika typer av ansvarsområden, men även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter ingår i tjänsten. I arbetsschemat ingår helg tjänstgöring, dag, kväll samt sovande jour.

Kvalifikationer

Vi söker personal som har adekvat utbildning, inriktning vård/omsorg, samt erfarenhet inom arbetsområdet. Har studerat omvårdnadsprogrammet, barn och ungdomsprogrammet, fritidsledar-, socialpedagog- eller annan lämplig utbildning.
Du skall vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativrik och öppen för nya idéer. Att du har förmåga att arbeta långsiktigt och ha mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kunskap/erfarenhet av teckenspråk eller tecken som stöd är en merit.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-10-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Referensnummer

VoO 152/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Annika Strömblad
Title: Enhetschef
Telefon: 046 - 359 62 10

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Södra vägen 7 R, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista