Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lantmäterimyndigheten med sex medarbetare utgör en enhet på Stadsbyggnadskontorets
Lantmäteriavdelning. Enheten svarar för förrättningsverksamhet, myndighetsservice och mindre uppdragsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid att kunna ta del av varandras kompetens och möjlighet till utveckling.

Förrättningsassistent

Arbetsuppgifter

Som förrättningsassistent arbetar du i första hand med de administrativa uppgifterna i förrättningen och viss del av planprocessen. I arbetsuppgifterna ingår att göra utskick av handlingar, scanna, hantera post, ta emot telefonsamtal från allmänheten (kunder, fastighetsägare med flera), administrera ansökningar och inkomna handlingar, arkivera ärende, upprätta fastighetsförteckningar med mera.

I tjänsten ingår även kvalitetshöjande arbete i fastighetsregistret. Detta innebär arkivforskning och utredning samt sammanställning av information på översiktligt och strukturerat sätt.

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen och flerårig erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter med kundkontakter. Arbetet innehåller en del rutinarbetsuppgifter som kräver att du är noggrann och uthållig. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, liksom att du har en god samarbets- och interaktionsförmåga. Du är initiativrik, prestigelös, företagsam och självständig som person. Det är meriterande med erfarenhet av fastighetssystem och fastighetsrätt. Du är en person som värdesätter personlig utveckling.

Sist men inte minst så är vi ett trevligt gäng som värderar humor nästan lika högt som lagboken.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kommer att kräva registerkontroll.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-06

Referensnummer

SBK 19-09
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Martina Z Olsson
Title: Lantmäterimyndighetschef
Telefon: 046-35 59 14

Facklig(a) företrädare

Namn: Anders Söderberg
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 51

Lantmäteriavdelningen, Stadsbyggnadskontoret

Tillbaka till lista