Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Grundskollärare åk 4-6 i Matematik, NO och teknik

Arbetsuppgifter

Arbetslaget planerar tillsammans i ett kollegialt lärande. Samarbete med kollegor och goda relationer till elever och kollegor är viktiga framgångsfaktorer för oss. Som lärare ansvarar du och kollegorna för en god pedagogisk kompetens som gör det möjligt för varje elev att utvecklas så långt som möjligt.

I tjänsten ingår för- och efterarbete, dokumentation, föräldrakontakter och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i yrket.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är lärare med behörighet i matematik, No-ämnen och teknik för årskurs 4-5. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, ett tydligt ledarskap och uttalad samarbetsförmåga.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-21

Referensnummer

BSF 294/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Eva-Stina Sunden
Title: Rektor Östratornskolan 4-9
Telefon: 046-3597514

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista