Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar vi tillsammans och nära eleverna med att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi arbetar för nära och goda relationer mellan oss alla på skolan. I varje klassrum finns smartboard, projektor och alla elever har egen I-pad. Musiksalen är välutrustad med instrument och digital utrustning.

Lärare i franska, vikariat

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarie på 40 % till våra franskgrupper under perioden 15/8-20/9.

Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar du till att skapa en helhet kring eleverna. I arbetet ingår att dokumentera och följa upp.

På skolan arbetar vi Unikum och Gsuite och använder oss av Gleerups digitala läromedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar franska språket. Är du lärarstuderande eller har erfarenhet av undervisning är det meriterande.

Vi söker dig som:
- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.
- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen
- har god förmåga att dokumentera lärandet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-15
Sista datum: 2019-09-20

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Referensnummer

BSF 313/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 84

Namn: Pia Gustafsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 359 95 14

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista