Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Förskolans kök är en viktig plats för vår verksamhet där intresset för mat stimuleras på ett lustfyllt och lärorikt sätt.
Grön Flagg arbete är pågående och vi hoppas du vill och kan bidra på ett kreativt och lustfyllt sätt.

Förskollärare/ Barnskötare

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och positiv förskollärare eller barnskötare till Hårfagres förskola för arbete på en småbarnsavdelning 1-3 år.

Vi arbetar för att skapa en miljö som är trygg, lärorik, utvecklande och rolig för alla barn
Vi lägger stor vikt vid att kvalitetssäkra de mål som finns i våra styrdokument och arbetar med systematiskt kvalitetsarbete, pedagogisk dokumentation och reflektion.

Vi använder oss av webbverktyget Unikum för detta ändamål. Digitala verktyg används som komplement i barnens utforskande och lärande.

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss tror vi att du vill bidra med engagemang, kunskap, kreativitet och positiv anda. Vi söker dig som är erfaren, driven och har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadstagare och kollegor.
Utbildningsbakgrund leg förskollärare eller utbildade barnskötare.
Glädje och humor är egenskaper som du gärna får bidra med. Välkommen att söka tjänst hos oss!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Sista datum: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-20

Referensnummer

31/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Yvonne Folkesson
Title: Förskolechef
Telefon: 046-35 56 66, 0721- 940677

Förskolan Hårfagre, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista