Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Backaskolan är en F-3 skola med ca 360 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Skolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser. På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.

Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Grundskollärare F-3 till Backaskolan

Arbetsuppgifter

Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där språkutveckling och bedömning för lärande är våra huvudspår. Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på den kompetenta eleven, där 100 sätt att undervisa och att lära uppmuntras.

Den pedagogiska miljön är viktig och vi förbättrar ständigt elevernas lärmiljö. Stor vikt läggs vid att dokumentera och att synliggöra lärandet.

Arbete som grundskollärare enligt gällande styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation för att undervisa i åk F-3.

Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten. Ansvarstagande och flexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.

Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har lätt för att samarbeta, är kreativ och uppskattar arbete i lärlag är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-12

Referensnummer

BSF 293/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anna-Karin Rhodin
Title: rektor
Telefon: 046-359 45 10

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Title: Fackliga representanter
Telefon: 046-355797

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista