Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Tjänsten är på 80%.
Önskvärt med behörighet i slöjd eller/och idrott.

Fritidspedagog/grundlärare i fritidshemmet på Munspelet

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att planera, genomföra och utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet. I arbetet ingår även viss tid i klass. Du kommer att arbeta tillsammans i arbetslag med andra pedagoger med placering på Munspelets skola.

Tjänsten är på 80%.
Önskvärt med behörighet i slöjd eller/och idrott.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundlärare i fritidshemmet/fritidspedagog eller har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och som därmed förstår fritidshemmets uppdrag. Du ska vara intresserad av och tycka att det är roligt med heldagsomsorg. Du kan samverka med vårdnadshavare och tillsammans med personalen driva verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att hjälpa barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du använder utemiljön som en lärande miljö.

Du kan arbeta självständigt men kan också arbeta i lag. Du tar ansvar för din del samtidigt som du ser till helheten i ett F-3-perspektiv. Erfarenhet från arbete i skolan och BFL(Bedömning För Lärande) och Unikum samt G-suite är meriterande.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-11-28

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-12

Referensnummer

BSF 361/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Eva Persson
Title: rektor
Telefon: 046-3595671

Facklig(a) företrädare

Namn: Bengt Andersson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-3595735
Namn: Jonas Håkansson
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-3597505

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista