Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hedda Anderssongymnasiet är en helt ny kommunal gymnasieskola som startats mitt i Lund. Skolan är inriktad på kreativitet och handlingskraft med stark koppling till samhälle och näringsliv. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för både dig och andra.
Planering av det stora husbygget är igång men verksamheten har startat redan innan skolbyggnaden är klar. Under läsåret 19/20 är verksamheten förlagd till Sankt Månsgatan i centrala Lund.
Skolan har under läsåret tre program, ekonomiprogram, samhällsvetenskapsprogrammet och teknikprogram och startar hösten 2020 även naturvetenskapsprogrammet.
www.lund.se/heddagymnasiet

Lärare på deltid i danska

Arbetsuppgifter

Som lärare på Hedda Andersongymnasiet kommer du att arbeta tillsammans med ett antal kollegor på skolan i ett pedagogiska processteam. Teamet ansvarar för undervisningen i ett antal klasser på ett program där du bidrar med din pedagogiska kompetens och dina ämneskunskaper. Du får en unik möjlighet att vara med och påverka hur den nya skolans undervisning ska utformas och även våra framtida lokaler. En del av undervisningen är projektorienterad och du samarbetar då även med vårt externa nätverk för att elevernas arbete ska ta sin utgångspunkt i verkliga utmaningar och redovisas för externa intressenter. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten.

I nuläget söker vi en lärare i moderna språk danska.

Som lärare förväntas du
- Samarbeta med dina kollegor kring undervisning som utgår från aktuella utmaningar i omvärlden.
- Bidra till konkret samverkan med externa aktörer inom ämnesintegrerad projektbaserad undervisning.
- Fungera som mentor för en grupp elever på skolan.
- Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är yrkesskicklig lärare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt.
Du är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktighet. Du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.
Erfarenhet av ämnesintegrerat arbete värdesätts, likaså kunskap och erfarenhet av arbete inom området hållbar utveckling.
Legitimation i mer än ett av de ämnen vi rekryterar i ses som meriterande. Specialpedagogisk utbildning och erfarenhet kan också ses som meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Referensnummer

19-151
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Malin Dahlgren
Title: Rektor
Telefon: 046-359 61 31

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Hedda Anderssongymnasiet, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista