Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Är du kreativ, effektiv och strukturerad? Har du erfarenhet av vaktmästeri? Är du allmänt händig? Trivs du med att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse? Trivs med barn och ungdomar.
Då kan vi ha jobbet för dig!

Vaktmästare/tekniker

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett mångsidigt och stimulerande arbete där du kommer att få jobba med fastighetsskötsel, lokalomflyttningar, IT. brandskyddsarbete samt lås- och larmsystem. Du kommer att ha kontakt med fastighetsägare, entreprenörer m.m.

Den vi söker kommer också få visst samordningsansvar för vaktmästeri inom skolor på Östra Torn, Östratornskolan, Flygelskolan och Munspelets skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från hantverksarbeten, tillexempel snickare, elektriker, VVS montör eller IT.

Arbetet kräver goda datorkunskaper då många arbetsuppgifter hanteras i olika program. Vi vill också att du har kunskap/erfarenhet av IT och IT-utrustning. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav för att lyckas i din roll. Tillgång till bil är önskvärt.

Vi söker en ansvarstagande medarbetare för skötsel och underhåll på våra skolor. För att trivas behöver du vara social och utåtriktad samt ha en hög grad av servicekänsla. Du ska kunna arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta med övriga vaktmästare och annan personal inom skolområdet. Du ska ha förmågan att prioritera, fatta egna beslut samt ta initiativ till förbättringar och utveckla arbete och rutiner inom arbetsområdet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-07

Referensnummer

BSF 317/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Sjöö
Title: Administrativchef, utbilningsområde 5
Telefon: 046-3597569

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista